Jouw bedrijfsfilm in 5 stappen

juni 7, 2023
Posted in How to
juni 7, 2023 Peter Rutgers

Stap 1: Kennismaking voor jouw bedrijfsfilm

Graag zou ik willen weten hoe jouw of jullie bedrijf werkt en in elkaar zit. Daarmee kom ik uiteindelijk te weten wat jouw of jullie doel is voor en kan ik meehelpen naar de doel van de bedrijfsfilm. Daarop gaan we de kernboodschap en doelgroep bespreken waarop we vervolgens gaan kijken en bespreken wat de verhaallijn in grote lijnen moet gaan worden.

 

Stap 2: Pre produtie

Alle wensen van de kennismaking zet ik om in een script. Hiermee kunnen we bepalen wat de lente van de video ongeveer zal worden en welke muziek, viuals en voice over nodig zijn.

Het script zal ik doorsturen zodat jullie dit kunnen doornemen en feedback geven welke ik vervolgens weer ga verwerken.

Daarnaast kan ik alvast regelen van locatie, acteurs, apparatuur en cameramensen indien van toepassing.

 

Stap 3: Productie

Alle shots gaan we doornemen die in het script staan waarop we vervolgens alles kunnen klaarzetten aan apparatuur. Daarna ga ik alle acteurs(personeel, klanten) instrueren zodat hun zich voor kunnen bereiden.

Dan is het tijd om de shots op te nemen en indien nodig herhalen in verschillende hoeken. Op de laptop zal ik af en toe de video’s uploaden om na te kijken en hiervan een back-up te maken. Op deze manier weet ik zeker dat we alles hebben en kunnen we indien nodig shots overnieuw doen.

 

Stap 4: Montage

De beste shots worden uitgekozen door mij om vervolgens deze te gebruiken in editing. De juiste overgangen van scenes en muziek worden toegevoegd om uiteindelijk een complete bedrijfsfilm te creëren. Deze stuur ik toe of ik kom langs om deze te tonen waarop feedback gegeven kan worden. Deze feedback ga ik verwerken en uiteindelijk ga ik de kleuren goed verwerken.

 

Stap 5: Opleveren

Wanneer het compleet is en goedgekeurd door jouw of jullie dan zal ik de bedrijfsfilm renderen en is deze via mijn cloud te downloaden.

Adres

Zevenblad 35
7443 LZ Nijverdal

info@peterrutgers.com
0629251220

Algemene voorwaarden

Peter Rutgers

Bank: Rabobank
Rekening: Peter Rutgers
IBAN: NL45 RABO 0338 8049 19

Kamer van Koophandel Enschede
Dossiernummer: 56996071
BTW: NL002187807B34

Bereikbaarheid Telefoon, Whatsapp & mail

Ma 09.00 uur – 17.00 uur
Di 09.00 uur – 17.00 uur
Wo 09.00 uur – 17.00 uur
Do 09.00 uur – 17.00 uur
Vr 09.00 uur – 17.00 uur
Za Niet bereikbaar*
Zo Niet bereikbaar*

*Op de dag van een klus ben ik altijd bereikbaar voor de opdrachtgever.

Peter Rutgers Fotografie

© 2022 Peter Rutgers
contact-section