Professionele Video's voor Social Media

Ben je op zoek naar professionele videocontent voor je sociale media? Ontdek hoe ik met op maat gemaakte videoproducties jou kan helpen om je merk te laten groeien, je doelgroep te betrekken en je online aanwezigheid te versterken.

Waarom Video voor Social Media? In de wereld van vandaag is videomarketing essentieel voor het succes van elk bedrijf. Sociale media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn bieden een uitstekende kans om je boodschap over te brengen en een band op te bouwen met je publiek. Met video’s kun je jouw verhaal vertellen op een boeiende en visueel aantrekkelijke manier, waardoor je meer aandacht trekt en je merk opvalt tussen de concurrentie.

Deze dienst is special voor social media platformen en kan ik aanbieden voor een lager tarief omdat ik alleen gebruik maak van mijn Go Pro. Hierdoor kan ik licht gewicht filmen en gaat het sneller en makkelijker. Ook in de editing gaat dit net wat eenvoudiger maar met een hoge kwaliteit voor de social media platformen.

Mijn social media videodiensten:

  • Op maat gemaakte videoproducties: Zelf geloof ik in het leveren van videocontent die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. Of je nu een snelle promo, product demonstratie, klantgetuigenis of bedrijfsintroductie nodig hebt, ik zorg ervoor dat elk aspect van de video is afgestemd op jouw behoeften.
  • Creatieve conceptontwikkeling:  Samen kijken we naar welk verhaal we gaan vertellen op jullie social media kanalen. Dit kan ook samen met een bedrijf gespecialiseerd in Social Media reclame.
  • Social media optimalisatie: Ik begrijp de unieke vereisten van verschillende sociale media platforms en optimaliseren je video’s voor maximale impact op elk platform. Van het gebruik van ondertitels en call-to-action overlays tot het optimaliseren van videoformaten en lengtes, ik zorg ervoor dat je video’s opvallen in de nieuwsfeeds van je doelgroep.

Waarom Kiezen voor Videograaf Peter Rutgers?

  • Ervaring en expertise: Met ervaring in de videoproductie-industrie heb ik de kennis en expertise om hoogwaardige videocontent te leveren die voldoet aan de meeste wensen.
  • Creativiteit en innovatie: Zelf streef ik ernaar om voortdurend te innoveren en unieke en boeiende videocontent te creëren die je merk onderscheidt van de rest.
  • Klantgerichte aanpak: Een klant die blij is maakt mij blij. Ik luister naar je wensen, bied professioneel advies en leveren resultaten die aan je verwachtingen gaat voldoen.

Onderstaande prijzen zijn alleen voor de Gemeente Hellendoorn en omstreken.
Voor festivals graag contact opnemen voor de mogelijkheden.

Filmen

Go Pro
€59 Per uur

Video editing

Go Pro editing
€49 Per uur

Conceptontwikkeling

Script is niet verplicht
€129 Per script

Dronevideo

€129 Per uur

Adres

Zevenblad 35
7443 LZ Nijverdal

info@peterrutgers.com
0629251220

Algemene voorwaarden

Peter Rutgers

Bank: Rabobank
Rekening: Peter Rutgers
IBAN: NL45 RABO 0338 8049 19

Kamer van Koophandel Enschede
Dossiernummer: 56996071
BTW: NL002187807B34

Bereikbaarheid Telefoon, Whatsapp & mail

Ma 09.00 uur – 17.00 uur
Di 09.00 uur – 17.00 uur
Wo 09.00 uur – 17.00 uur
Do 09.00 uur – 17.00 uur
Vr 09.00 uur – 17.00 uur
Za Niet bereikbaar*
Zo Niet bereikbaar*

*Op de dag van een klus ben ik altijd bereikbaar voor de opdrachtgever.

Peter Rutgers Fotografie

© 2022 Peter Rutgers
contact-section